1. Dear visitor, you are viewing Rapid IPTV as a guest member who has restricted access to our forum. You can either sign-up or login with your username here: http://www.rapidiptv.com/login/

Libreelec kodi rpi 3 no video output

Discussion in 'General Discussions' started by Iempie, Nov 18, 2016.

Tags:
Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. Iempie

    Iempie New Member

    10%
    Joined:
    Nov 14, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Liked:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    Raspberry pi 3
    Hi there

    Since today I lost video on many channels ( black screen) , audio still working.
    Am I the only one?
     
    Tags:
  2. Cuvillier

    Cuvillier Reseller Reseller Active Member

    100%
    Joined:
    Feb 19, 2016
    Messages:
    2,926
    Likes Received:
    591
    Liked:
    196
    Trophy Points:
    213
    Gender:
    Male
    Device:
    MINIX Neo U1
    Reseller Username:
    cuvillier
    Everything is working fine there. Check your connection or your software / device if there is problems
     
  3. Iempie

    Iempie New Member

    10%
    Joined:
    Nov 14, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Liked:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    Raspberry pi 3
    Wifi is working some channels don't have a black screen.
    Channel: NPO 1 HD NL not working
     
  4. Cuvillier

    Cuvillier Reseller Reseller Active Member

    100%
    Joined:
    Feb 19, 2016
    Messages:
    2,926
    Likes Received:
    591
    Liked:
    196
    Trophy Points:
    213
    Gender:
    Male
    Device:
    MINIX Neo U1
    Reseller Username:
    cuvillier
    Just checked the channel and it's working. Maybe your device doesn't support some required codecs
     
  5. Iempie

    Iempie New Member

    10%
    Joined:
    Nov 14, 2016
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Liked:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    Raspberry pi 3
    I found the problem, the gpu buffer was set to low.
    thanks for the help.
     

Share This Page

Loading...