1. Dear visitor, you are viewing Rapid IPTV as a guest member who has restricted access to our forum. You can either sign-up or login with your username here: http://www.rapidiptv.com/login/

Need help make epg to work.

Discussion in 'General Discussions' started by Sambam, Jul 12, 2016.

Watchers:
This thread is being watched by 4 users.
  1. Sambam

    Sambam New Member

    10%
    Joined:
    Jul 8, 2016
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Liked:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    Android & Pc
    Hello!
    Im using kodi in pc and android. Im very new at iptv, did not know anything about it unless few days ago. I have problem getting this epg to work. What ever I put in epg column does not change anything for tvguide, Always same channels has tvguide. I did try with alot of scandinavian epg, I both downloaded and used url but with no luck. I dont know what to do to make this work and with google I get nowhere. Im thankfull for any help.
     
  2. Cuvillier

    Cuvillier Reseller Reseller Active Member

    100%
    Joined:
    Feb 19, 2016
    Messages:
    2,913
    Likes Received:
    588
    Liked:
    196
    Trophy Points:
    213
    Gender:
    Male
    Device:
    MINIX Neo U1
    Reseller Username:
    cuvillier
    Did you use Rytec epg ?
     
  3. Cuvillier

    Cuvillier Reseller Reseller Active Member

    100%
    Joined:
    Feb 19, 2016
    Messages:
    2,913
    Likes Received:
    588
    Liked:
    196
    Trophy Points:
    213
    Gender:
    Male
    Device:
    MINIX Neo U1
    Reseller Username:
    cuvillier
    http://rapidiptv.com/threads/epg-most-wanted.788/#post-1741
     
  4. Sambam

    Sambam New Member

    10%
    Joined:
    Jul 8, 2016
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Liked:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    Android & Pc
    I have problem using rytec and tv_channels_plus_zip.74
    The first problem is rytec giving me an error when trying to download epg "couldnt download sources list" I have no ide why? I did everything exactly like the tutorial. I searched for the error and I found a given solution here (to reinstall rytec) it did not solve my problem.

    Second problem I cant play channels using this file tv_channels_plus_zip.74, I replaced all username and password and I checked it many times to be sure that I did not miss anything, everything was right.

    I know I have missed something I tried to search for a solution but cannot find anything.
    Im thankfull for any help!
     
  5. Cuvillier

    Cuvillier Reseller Reseller Active Member

    100%
    Joined:
    Feb 19, 2016
    Messages:
    2,913
    Likes Received:
    588
    Liked:
    196
    Trophy Points:
    213
    Gender:
    Male
    Device:
    MINIX Neo U1
    Reseller Username:
    cuvillier
    Put your link download playlist file to pvr simple client on kodi and try to use again rytec

    Best sure that the link end with type=m3u_plus&output=mpegts
     
  6. Sambam

    Sambam New Member

    10%
    Joined:
    Jul 8, 2016
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Liked:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    Android & Pc
  7. Cuvillier

    Cuvillier Reseller Reseller Active Member

    100%
    Joined:
    Feb 19, 2016
    Messages:
    2,913
    Likes Received:
    588
    Liked:
    196
    Trophy Points:
    213
    Gender:
    Male
    Device:
    MINIX Neo U1
    Reseller Username:
    cuvillier
    No, your link should be http://clientportal.link:8080/get.php?username=xxxxxx&password=xxxxx&type=m3u_plus&output=mpegts
     
    Last edited: Jul 12, 2016
  8. Sambam

    Sambam New Member

    10%
    Joined:
    Jul 8, 2016
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Liked:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    Android & Pc
    I mean the channellinks inside the file.
     
  9. harryporter

    harryporter Reseller Reseller Active Member

    100%
    Joined:
    Dec 9, 2015
    Messages:
    1,268
    Likes Received:
    303
    Liked:
    176
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Device:
    enigma 2, android tv, smartv, vlc, kodi etc
    Reseller Username:
    harryportir
    Dont waste your time with Cuviller and you Cuviller stop messing around with spaming answers.

    There is no epg for scandinavian chennels as Rapid list is not coded for that.

    Im working on epg for all Rapidiptv channels. If you make an donation i will give you epg for scandinavian channels tomorrow
     
    Last edited by a moderator: Jul 13, 2016
  10. Cuvillier

    Cuvillier Reseller Reseller Active Member

    100%
    Joined:
    Feb 19, 2016
    Messages:
    2,913
    Likes Received:
    588
    Liked:
    196
    Trophy Points:
    213
    Gender:
    Male
    Device:
    MINIX Neo U1
    Reseller Username:
    cuvillier
    You need to have full playlist to get rytec work
     
  11. Sambam

    Sambam New Member

    10%
    Joined:
    Jul 8, 2016
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Liked:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    Android & Pc
    Got it to work. Thanks m8 for missguiding me! I had wrong version of rytec, so simple was that! :)

    What are you talking about ofcourse it works and its free ;) I just replaced the the code from http://siptv.eu/codes/ to my channel list and I have tvguide for almost all scandinavian channels. Thanks anyway!
     
    Last edited: Jul 13, 2016

Share This Page

Loading...