1. Dear visitor, you are viewing Rapid IPTV as a guest member who has restricted access to our forum. You can either sign-up or login with your username here: http://www.rapidiptv.com/login/
  2. Dear users, Due to technical problem with major server update, we had restored our panel to 1 day ago. So every user created and each credit which was added or deducted today are back! Resellers please create your user lines again! Sorry for the inconvenience!
  3. All of Rapid's staff are working on ticket system and server maintenance at the moment. I am also helping with server maintenance and I can't answer PMs for now. Sorry.

Secondary audio problem's.

Discussion in 'General Discussions' started by bassit, Jan 8, 2017.

Watchers:
This thread is being watched by 4 users.
  1. bassit

    bassit Reseller Reseller

    80%
    Joined:
    Dec 1, 2016
    Messages:
    77
    Likes Received:
    19
    Liked:
    22
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Device:
    Kodi, Perfect Player, Gse iptv, Smart iptv, Smart Tv & Android box.
    Reseller Username:
    Bassit
    I have a major problem with the secondary audio tracks, when i select the 2nd audio track i get no sound then no picture if i change channel and back again, it stays like that until i change the audio back NAR!!!!

    Is there really that many blind people subscribing to rapid that it needs to be a problem for lots of users???:angry:

    I am using a kodi box with smart iptv and perfect player, it is happening on both apps, it wasnt doing this the last week, i even saw secondary tracks with no audio at all when trying out gse iptv.

    This is rapids biggest problem for me, lots of uk channels seem to have NAR set to default and this makes it unsellable for me, everything seems to be fine on smart iptv on latest lg smart tv.

    PLEASE CHANGE the track order to make NAR the secondary track, like it should be....
     
    Tags:
    Richard Stroughair likes this.
  2. Richard Stroughair

    Richard Stroughair New Member

    10%
    Joined:
    Sep 17, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Liked:
    3
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    LG TV
    I completely agree. It is the single most annoying feature about Rapid. The service and number pf channels are excellent, but why on earth can we not change the order of audio tracks. As pointed out above, I do not believe that the majority are subscribers who need NAR, so set English as default and allow NAR as an option. Problem solved! Come on @RapidIPTV, you can solve this....
     
    Last edited: Jan 9, 2017
  3. IptvAddict

    IptvAddict New Member

    30%
    Joined:
    Dec 30, 2016
    Messages:
    13
    Likes Received:
    11
    Liked:
    5
    Trophy Points:
    3
    Device:
    Mag 254
    In danish nar means Jerk ☺️
    I also agree it is annoying that it is put as default, but at least I can change it quickly on my mag254, but has to be done every time.
     
  4. bassit

    bassit Reseller Reseller

    80%
    Joined:
    Dec 1, 2016
    Messages:
    77
    Likes Received:
    19
    Liked:
    22
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Device:
    Kodi, Perfect Player, Gse iptv, Smart iptv, Smart Tv & Android box.
    Reseller Username:
    Bassit
     
  5. flexeire

    flexeire New Member

    80%
    Joined:
    Dec 18, 2016
    Messages:
    70
    Likes Received:
    9
    Liked:
    29
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Device:
    Fire TV stick

    been saying this for ages. Apparently it's a "panel issue" /!: cannot be changed
     
  6. bassit

    bassit Reseller Reseller

    80%
    Joined:
    Dec 1, 2016
    Messages:
    77
    Likes Received:
    19
    Liked:
    22
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Device:
    Kodi, Perfect Player, Gse iptv, Smart iptv, Smart Tv & Android box.
    Reseller Username:
    Bassit
    But it was working until recently when choosing the second audio track, now it just gives a blank screen.

    Cant they just leave the Nar audio track out altogether then? All channels without the secondary tracks are not a problem.
     
  7. flexeire

    flexeire New Member

    80%
    Joined:
    Dec 18, 2016
    Messages:
    70
    Likes Received:
    9
    Liked:
    29
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Device:
    Fire TV stick
    I agree man! Frustrating! Seems like a design flaw if you ask me
     
  8. bassit

    bassit Reseller Reseller

    80%
    Joined:
    Dec 1, 2016
    Messages:
    77
    Likes Received:
    19
    Liked:
    22
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Device:
    Kodi, Perfect Player, Gse iptv, Smart iptv, Smart Tv & Android box.
    Reseller Username:
    Bassit
    Well at least i now have some kind of answer to what the issue is. ;)
    I assumed it was something to do with android and the lack of codecs which i'm sure is something to do with it but thought / hoped someone might of known more and be able to explain in some more depth so at least know how to work around it.

    I might just bite the bullet and try a mag device and see if they are as good as everyone says they are, i assume they have no problem with audio?
     
  9. bassit

    bassit Reseller Reseller

    80%
    Joined:
    Dec 1, 2016
    Messages:
    77
    Likes Received:
    19
    Liked:
    22
    Trophy Points:
    8
    Gender:
    Male
    Device:
    Kodi, Perfect Player, Gse iptv, Smart iptv, Smart Tv & Android box.
    Reseller Username:
    Bassit
    I found a solution o_O, BUT WITH OUT OF SYNC AUDIO :weary:, ll try to sync it (in options in vlc) but it never seems to work properly for me...
    Use smart iptv and set vlc as the video player, then select the second audio track, it seems to be a problem with the android player codecs.
     
  10. ovinovi

    ovinovi New Member

    30%
    Joined:
    Jan 9, 2017
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    Liked:
    4
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Female
    Device:
    mag254
    any news about this?
     

Share This Page

Loading...