1. Dear visitor, you are viewing Rapid IPTV as a guest member who has restricted access to our forum. You can either sign-up or login with your username here: http://www.rapidiptv.com/login/
  2. Clients can now change their timezone on MAG devices -> Portal -> Settings -> Localization -> Timezone
    Dismiss Notice
  3. Rapid IPTV does NOT support multi-connection accounts anymore. So don't request for such accounts.
    Dismiss Notice
  4. Resellers should contact administrator "Rapid IPTV" for their reseller account for using in forum.
    Dismiss Notice

Sound is gone

Discussion in 'Hardware' started by jalo005, Oct 20, 2016.

Watchers:
This thread is being watched by 4 users.
  1. jalo005

    jalo005 New Member

    10%
    Joined:
    Oct 20, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Liked:
    1
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    Mag250
    Hi, have a mag250 to watch lots of iptv channels. Worked fine until two days ago. Sound is gone!?!? Tried with another tv and another hdmi cable. No sound. Tebooted routet and mag250... Still no sound. Anyone who has an idea what the problem can be???
     
    Tags:
  2. Swift IPTV

    Swift IPTV Reseller Reseller

    45%
    Joined:
    Aug 1, 2016
    Messages:
    173
    Likes Received:
    50
    Liked:
    59
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Home Page:
    Device:
    Kodi / Android / MAG
    Reseller Username:
    swiftiptv
    I've heard of this issue although I don't own a MAG box - Try a few things:

    Check your settings and make sure HDMI output is selected and not DVI - You could always do a factory reset. You'll probably lose your settings so you'll have to re-enter your portal address. Make a note of your MAC address beforehand just in case.

    Sorry, I don't know much about these boxes but I have heard that sometimes the audio settings change. There may also be some options in your TV settings for the HDMI input - Although it does seem to be the box as you have tried it with other cables and another TV.

    Good luck :)
     
  3. Grego

    Grego New Member

    30%
    Joined:
    Aug 18, 2016
    Messages:
    15
    Likes Received:
    2
    Liked:
    1
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Device:
    Kodi
    Nope , it seem to be an issue with Xtream Codes Last Updates
    @Rapidiptv need to update to Last ffmpeg bin
     
  4. Swift IPTV

    Swift IPTV Reseller Reseller

    45%
    Joined:
    Aug 1, 2016
    Messages:
    173
    Likes Received:
    50
    Liked:
    59
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Home Page:
    Device:
    Kodi / Android / MAG
    Reseller Username:
    swiftiptv
    Someone who knows what they're talking about - I'm going to leave this thread for the pros :p
     
    jalo005 likes this.
  5. jalo005

    jalo005 New Member

    10%
    Joined:
    Oct 20, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Liked:
    1
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    Mag250
    Thanks I'll check the settings and let you know.
     
  6. harryporter

    harryporter Reseller Reseller Active Member

    100%
    Joined:
    Dec 9, 2015
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    299
    Liked:
    171
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Device:
    enigma 2, android tv, smartv, vlc, kodi etc
    Reseller Username:
    harryportir
    Found this at one of the forums:

    Go to Inner Portal, settings, system settings, Audio, you can play with that and see if you can get a better sound. There is the red button (F1) that will give you more options.
     
  7. jalo005

    jalo005 New Member

    10%
    Joined:
    Oct 20, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Liked:
    1
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    Mag250
     
  8. jalo005

    jalo005 New Member

    10%
    Joined:
    Oct 20, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Liked:
    1
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    Mag250
    Hi, i tried playing around with the Audio settings, also the inner portal system settings. Still no sound. I will get a new box soon. Gave up trying
    Thanks anyway
     

Share This Page

Loading...