1. Dear visitor, you are viewing Rapid IPTV as a guest member who has restricted access to our forum. You can either sign-up or login with your username here: http://www.rapidiptv.com/login/

STB Emulator Pro - EPG Time is off

Discussion in 'Software' started by XXYLLXIPTV, Aug 12, 2016.

Watchers:
This thread is being watched by 4 users.
  1. XXYLLXIPTV

    XXYLLXIPTV New Member

    10%
    Joined:
    May 22, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Liked:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    Android STB
    Reseller Username:
    XXYLLXIPTV
    I have the STB emulator pro running on my Nexbox A95X, the one problem is that the EPG time is incorrect and unlike a real MAG box I cannot set the localisation to correct it, it wont let me enter anything into the country, city and timezone boxes.

    Does anyone else have this issue?
     
    Tags:
  2. Snakey

    Snakey New Member

    10%
    Joined:
    Sep 2, 2016
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Liked:
    1
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    Nvidia shield tv

    Yes mate i do. I cannot fill localisation boxes either and my epg is off....
     
  3. MarioPAlmeida

    MarioPAlmeida New Member

    10%
    Joined:
    Sep 8, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Liked:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    MAG254
    Reseller Username:
    MarioPAlmeida
    Yes, I don't have EPG, cannor also fill location and the clock on the portal is off too...only see {3}{2}{1}:{2}{1} think..
    IMG_3517.JPG IMG_3514.JPG
     
  4. Snakey

    Snakey New Member

    10%
    Joined:
    Sep 2, 2016
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Liked:
    1
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    Nvidia shield tv
    Yes I have the same issue as Mario. My time is sumbols the same and I cannot set localization! I've asked allot about this and only reply is "it's your box" I know it's not because I actually bought a new mag254 and it's the same! Help us! Its a shame as it looks rubbish. Also the BBC and other local channels to UK are 1 hour off!
     
  5. MarioPAlmeida

    MarioPAlmeida New Member

    10%
    Joined:
    Sep 8, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Liked:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    MAG254
    Reseller Username:
    MarioPAlmeida
    Yes. You're right and another box won't fix it. I have this problem in all my devices MAG250, MAG254, STB emulator.

    I was 5 days in contact with infomir support (MAG manufacturer), and after tens of emails access via SSH to the box, change a bunch os stuff and we could not make it work.
    Then I send him a full description of what I was doing, with pictures and he could finally undetstand. the answer was clear and this problem is from rapidIPTV servers, something on a file "custom.ini" or so.. and he advise me to contact rapidiptv to fix it.

    Regarding channels it is also correct. On Portuguese list after 40 to 50 minuts the image starts gagging..then turns off for a while..in all my devices..Swiss channelsthe most important don open at all..

    Now, I placed a ticket to rapidIPTV and let's hope that they hopefully can fix it..
     
  6. Snakey

    Snakey New Member

    10%
    Joined:
    Sep 2, 2016
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Liked:
    1
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    Nvidia shield tv
    Epg still off support tells me again their end is fine, no time still..... Zzzz sky sports won't work on Saturday the only day I need.... Wish I didn't buy this service .... Pile of poo and they don't care trust me....
     
  7. Cuvillier

    Cuvillier Reseller Reseller Active Member

    100%
    Joined:
    Feb 19, 2016
    Messages:
    2,987
    Likes Received:
    599
    Liked:
    199
    Trophy Points:
    213
    Gender:
    Male
    Device:
    MINIX Neo U1
    Reseller Username:
    cuvillier
    Try with perfect player.
     
  8. Snakey

    Snakey New Member

    10%
    Joined:
    Sep 2, 2016
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Liked:
    1
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    Nvidia shield tv
    But I've got a mag254 Box brand new!
     
  9. Cuvillier

    Cuvillier Reseller Reseller Active Member

    100%
    Joined:
    Feb 19, 2016
    Messages:
    2,987
    Likes Received:
    599
    Liked:
    199
    Trophy Points:
    213
    Gender:
    Male
    Device:
    MINIX Neo U1
    Reseller Username:
    cuvillier
    I thought that you use stb Emulator. So you should have epg on some uk and german channels. Try to update the mag or reboot it.
     
  10. Snakey

    Snakey New Member

    10%
    Joined:
    Sep 2, 2016
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Liked:
    1
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    Nvidia shield tv
    I was using that and because support told me it was the app I bought a new mag box. Are you guys actually reading the forums even this post! Can't you see its not just a reboot problem! I do have epg however the British standard chanels are off Lome BBC 1 2 3 ITV etc.

    Also the time is scrambled (read this post what others have) also we cannot set the localization it's all blank! This is with stbemulator and also the mag254. I'm on latest firmware on that. Please try to read it's not only me it's a few people and that's only people who report it.
     
    angelo458 likes this.
  11. Firat

    Firat New Member

    30%
    Joined:
    Jan 30, 2016
    Messages:
    26
    Likes Received:
    2
    Liked:
    2
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Device:
    Mag 250
    I have the same problem with the watch. I see only symbols. this problem I have since 2-3 weeks.
     
  12. Snakey

    Snakey New Member

    10%
    Joined:
    Sep 2, 2016
    Messages:
    10
    Likes Received:
    1
    Liked:
    1
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Device:
    Nvidia shield tv
    It's very sad because when people see my TV service that's all they ask..... "why is the time like that?" it does not look professional. My friends sevice which he has from a Greek supplier based in Cyprus is such a quality interface with time, stock and it even has box sets and up to date movies. The movies are pretty useless and never updated either. :(
     

Share This Page

Loading...